Meer resultaten voor bo rent verhuiswagen

bo rent verhuiswagen
Bo-rent.
De Bo-Mij Groep in 1974 begonnen als bescheiden ijzerwarenwinkel op de Nieuwe Keizersgracht in Amsterdam en uitgegroeid tot een concern met een enorm assortiment en een dienstverlening die zijn gelijke niet kent heeft inmiddels vijf divisies, te weten.: Bo-Rent is de bekendste.
bo rent autoverhuur
Auto huren Delft.
Auto huren Delft. Op zoek naar een huurauto, een bestelbus of misschien een verhuiswagen in Delft en omgeving? Dan kunnen we u bij Bo-rent ongetwijfeld verder helpen! We hebben bij onze vestiging voor zowel particulieren als bedrijven een ruim aanbod van uitstekend onderhouden auto's' voor u klaar staan.
inductie
Bo-rent Autoverhuur.
Toyota Dyna met Laadklep 16 m3. Diesel, Handgeschakeld, 2 deuren, 3 zitplaatsen, Klasse: BOL, Rijbewijs: B. Meer informatie Snel berekenen. 9000, per dag excl. MB Sprinter met laadklep 21 m3. Diesel, Handgeschakeld, 4 deuren, 3 zitplaatsen, Klasse: BQL, Rijbewijs: B.
goochelaar
Goedkoop een busje huren bij Bo-rent Voor 20, per dag!
Tijdens het bestelproces ziet u bij elke keuze die u maakt wat de extra kosten zijn voor de door u geselecteerde opties voor de bus of vrachtwagen die u wilt huren. Zo heeft u altijd inzicht in de uiteindelijke prijs.
Bo-rent Goedkoop een Auto Huren voor 1450, p.d.
Waar u ook aan het werk bent in Nederland, u kunt altijd bij ons terecht. Met meer dan 70 verhuurlocaties verdeeld over heel Nederland, heeft u snel de beschikking over personenauto's, bestelbussen en verhuiswagens met laadruimtes van 05, tot 21 kuub.
Bo-rent vestiging Rotterdam Zuid-Holland.
Op deze manier heeft u voldoende plek om efficiƫnt te kunnen verhuizen. Maar natuurlijk wilt u ook een verhuiswagen huren in Rotterdam, waar u veilig de weg mee op kunt. Voor deze goed onderhouden kwaliteitswagens, kunt u terecht bij Bo-Rent.
Goedkoop een verhuiswagen huren.
U kunt er bij ons voor kiezen om goedkoop een verhuiswagen te huren voor een dagdeel, een dag, een week en zelfs meerdere weken. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een verhuiswagen langer te huren dan deze periode.
Een verhuisauto huren.
Wanneer u vragen heeft met betrekking tot het huren van een verhuisauto, dan kunt u contact opnemen met een van onze klantvriendelijke medewerkers. Kijkt u eens rustig rond en laat u overtuigen door de sympathieke prijzen en het grote aanbod wagens van Bo-rent.
Welkom bij Bo-rent.

Contacteer ons